امام جمعه رودبار جنوب:
جنگ روانی خطرناکتر از جنگ نظامی است
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «رودبار ما»؛ حجتالاسلام والمسلمین کاظم صادقی امام جمعه رودبار جنوب در خطبههای نماز جمعه این هفته ضمن تبریک فرارسیدن میلاد حضرت زهرا (س)، افزود: آن حضرت الگویی شایسته برای زنان، دختران و به طور خاص الگویی برای مادران است همچنان که بانوان ما در طول تاریخ ثابت کردند که همواره الگوی آنها فاطمه زهرا (س) است.
وی در ادامه با توجه بروز حوادث طبیعی و غیر طبیعی در منطقه جنوب کرمان و تحت تأثیر قرار گرفتن کشاورزی مردم گفت: کشاورزی جنوب در این ایام با دو پدیده طبیعی و غیر طبیعی مواجه شده است، که پدیده طبیعی طوفان شن وریزگردهایی بود که ماحصل کشاورزی و زحمت کشاورز زیر خاکها مدفون شد.
وی در ادامه به مسأله خاموشی موتور پمپهای کشاورزی در اوج فصل کشت، اشاره کرد و افزود: از استاندار، نمایندگان جنوب و وزیر نیرو میخواهیم، نگذارند آروزهای مردم و ولی نعمتان با تصمیمات غلط تحت تأثیر قرار بگیرد.
امام جمعه رودبار جنوب به حوادث غرب آسیا و محور مقاومت اشاره و تصریح کرد: همیشه تاریخ، مستکبران صاحبان قدرت و ثروت بودند و جریان حق، همیشه دست خالی بوده است، ولی نصرت و یاری خدا همیشه با کسانی است که در مسیر حق اهل استقامت و مقاومت هستند و در این صورت دیگر هیچ چیزی نمیتواند جلودار آنان باشد.
صادقی جنگ روانی را مهمترین ابزار دشمن دانست و افزود: جنگ روانی، پدیده جدیدی نیست و در اعماق تاریخِ تنازع قدرتها به راحتی قابل مشاهده است.
وی خاطر نشان کرد: در وقوع و تداوم انقلاب اسلامی، حربه اصلی دشمنان انقلاب افزون بر بهکارگیری همه توان فیزیکی و سخت، جنگ روانی به شمار میرود که پس از ناکامیهای مکرر آنان از تأثیر جنگ نظامی بود.
صادقی با تأکید بر اهمیت مقابله با جنگ روانی دشمن، گفت: امروز جنگ روانی دشمن برای منحرف کردن ذهنها بسیار خطرناکتر از جنگ نظامی و موشکها و تسلیحات نظامی است.
خطیب نماز جمعه رودبار جنوب اظهار کرد: مهمترین کنش و واکنش امروز جامعه عدم غفلت، بصیرت و دشمن شناسی به موقع و اطاعت از ولی زمان جامعه است .
حجتالاسلام صادقی تصریح کرد: ما باید در این روزها مواظب و مراقب باشیم از تطبیق اوضاع، شرایط و حوادث در حوادث مربوط به ظهور امام زمان (عج) پرهیز کنیم که با رویداد و قضایای اخیر سوریه مجدد یک آسیب و خطر فکری و تحلیل نادرست در فضای جامعه اسلامی ما نقش بسته و آن خطر و آسیب این است که این تطبیق گرایی حوادث را بر نشانه های ظهور و ایجاد احساسات کاذب برای ظهور داشته باشیم که این تحلیل و فکر نادرست است باید به شدت اجتناب شود ما باید براساس تکلیف و وظیفه به وظایف مان عمل کنیم از تطبیق دادن نهی شده و ما هم باید پرهیز کنیم.
انتهای خبر/پورحیدر