معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان مطرح کرد:
وجود ۲۰۰۰ بازمانده از تحصیل در کرمان
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری «رودبار ما» به نقل از روابط عمومی ادارهکل دادگستری استان کرمان سیدمهدی قویدل سوم آبان ماه در نشست با فرمانداران سراسر استان کرمان درباره آسیبهای اجتماعی دانشآموزان ضمن تشریح آمار آسیبهای اجتماعی استان، اظهار کرد: خودکشی و خشونتهای رفتاری درصد قابل توجهی از کل آسیبهای استان را به خود اختصاص داده و طلاق و آسیبهای ناشی از آن نیز درخور توجه بوده، به گونهای که بالغ بر ۳ هزار و ۷۵ ملاقات فرزند طلاق صرفاً در ۶ ماهه اول سال جاری صورت گرفته است.
وی افزود: براساس آمارهای موجود بیش از ۲ هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد که از این تعداد یک هزار و ۵۶۲ دانشآموز دارای والد زندانی هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان پروژه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان) تصویب و تقسیم وظایف طی آئیننامهای اعلام و ابلاغ شده و موضوع در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در مهرماه ۱۴۰۳ با حضور مدیران کل و اعضای عضو پروژه نماد تشریح و تبیین شده است.
قویدل گفت: وظایف فرمانداران و استانداران برابر قانون، حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین سایر دستگاهها به موجب آئیننامه ماده ۶ تشریح و تبیین شده و بر اجرای این وظایف تاکید داریم.
وی با بیان اینکه اینکه فرمانداری، دادگستری و آموزش و پرورش سه ضلع اصلی اجرای پروژه نماد هستند، به تشریح وظایف این نهادها پرداخت و گفت: فرمانداران باید جلسات سیاستگذاری را برگزار و چالشها و موانع اجرای پروژه را شناسایی و اعلام نمایند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان تاکید کرد: آموزش و پرورش باید بانک اطلاعاتی دانشآموزان آسیب دیده و در معرض آسیب استان را احصا و به استانداری و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ارسال کرده و همچنین در اجرای پروژه اهتمام تام داشته و هرگونه کم کاری احتمالی را برای برخورد، به مرجع قضایی اعلام کند.
انتهای خبر/