کار فرهنگی که با نام «فاطمهها» آغاز شد؛
جریانسازترین کتابخانه روستایی ایران
ه گزارش خبرنگار پایگاه خبری «رودبار ما»؛ فرزاد میرشکاری در خصوص فعالیت کتابخانه «فاطمهها» گفت: کتابخانه «فاطمهها» از تیرماه سال ۱۳۸۹ راهاندازی شده است که در مدت ۱۴ ساله فعالیت این کتابخانه، سه عضو اول کتابخانه «فاطمهها»، اسمشان فاطمه بود که به مدت دو ماه و نیم تنها این سه عضو در کتابخانه فعالیت میکردند.
مؤسس کتابخانه «فاطمهها» ادامه داد: کتابخانه را در مغازه متروک پدرم در روستای دهکهان در جنوب استان کرمان راهاندازی کردم و بعد از اینکه رسانههای استان، این کتابخانه را به عنوان کوچکترین کتابخانه ایران معرفی کردند، کتابخانه «فاطمهها» شناخته شد و با این معرفی هم اهالی روستا و همچنین در سطح شهرستان با کتابخانه «فاطمهها» آشنا شدند و اعضای بیشتری تقاضای عضویت داشتند.
وی ابراز کرد: در آن زمان وقتی در سطح استان و کشور مطلع شدند که چنین کتابخانه خودجوشی و با عضویت سه دختر مشغول به فعالیت است، هدایای بسیاری که اکثر آنها کتاب بود برای ما ارسال شد و با اقدامات رسانهای، ساختمان جدید کتابخانه «فاطمهها» ساخته و تاکنون ارسال کتاب به این کتابخانه قطع نشده است.
میرشکاری ضمن اشاره به ارسال کتب متعدد از سوی ناشران و نویسندگان به کتابخانه «فاطمه» اظهار کرد: بسیاری از نویسندگان چاپ اول کتب خود را برای ما ارسال میکنند. نزدیک به ۱۰۰ کتاب در کتابخانه داریم که نویسندگان و یا مترجمان آنها را برای ما امضا و ارسال کردهاند.
مؤسس کتابخانه «فاطمهها» با بیان اینکه توانستهایم شعب دیگری از کتابخانه را در نقاط مختلف جنوب استان راهاندازی کنیم، عنوان کرد: ارسال کتاب جذابترین پدیده خودجوشی است که طی ۱۴ ساله گذشته هیچگاه کم نشده است و این اقدام نشان از فرهنگ غنی ایران اسلامی است.
وی افزود: ما زمانی فعالیت خود را با ۴۰ کتاب آغاز کردیم و در آن شرایط درآمدی نداشتیم که بتوانیم کتابی بخریم و امروز شرایطی داریم که از اقصی نقاط کشور برای ما کتاب ارسال میشود و ما از این مقوله مهم اشباع شدهایم.
میرشکاری بیان کرد: در شرایط کنونی کتابهای خود را به ۶ کتابخانه دیگر که در روستاها راهاندازی کردهایم، ارسال میکنیم، تصریح کرد: کتابخانههای راهاندازی شده کتابدار، متصدی و حامی دارند و کتابخانهها را توسعه دادهاند و این اقدمات موجب شده است که کتابخانه «فاطمهها» جریانسازترین کتابخانه روستایی ایران، فعالیت خود را توسعه دهد.
مؤسس کتابخانه «فاطمهها» گفت: حدود ۲۰۰ کتابخانه در ایران، از کتابخانه «فاطمهها» الگو گرفتند. کسانی که میخواستند فعالیت خود را آغاز کنند با من ارتباط میگرفتند و راهنمایی میخواستند.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت ما در عرصه کتابخانه «فاطمهها» خیر و برکت فرهنگی و معنوی به همراه داشته است.
منبع: راه آرمان
انتهای خبر/