عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به دلیل مشکلات و سردرگمیهای به وجود آمده، این مسئله در کمیسیون عمران مطرح و بررسی شد و نکات لازم به رئیسکل بانک مرکزی، وزیر راه و شهرسازی و وزیر اقتصاد داده شد.
وی ادامه داد: امروز حتی تسهیلات ۵۵۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون تومانی برای ساخت مسکن در روستاها و شهرستانهای زیر ۲۵ هزار نفر هم از طرف بانکها پرداخت نمیشود و مردم با مشکلات زیادی روبهرو هستند؛ در حال حاضر ما ۴۰۰ هزار پرونده قرارداد بسته و ۴۰۰ هزار پرونده معرفی شده و در مجموع ۸۰۰ هزار پرونده در بانکها داریم که عمده آنها در روند، رسیدگی و پرداخت تسهیلات مختلف مسکن، سرگردان هستند و حتماً باید بانک مرکزی تکلیف این پروندهها را روشن کند؛ این پروندهها باید در مدار جوابگویی و پاسخگویی به مردم قرار بگیرد تا مشکلات و سردرگمیهای به وجود آمده، از بین رود.
وی با اشاره به اهمیت اجرایی شدن مصوبات شورای عالی مسکن برای حل معضلات مسکن در کشور، افزود: طی چند هفته دیگر، ما در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره این مباحث تصمیم خواهیم گرفت و کمیسیون عمران به شدت به دنبال پرداخت تسهیلات بانکی به مردم و حل این مسئله است. موضوع پرداخت تسهیلات بانکی در قانون هم پیشبینی و بدان به صورت روشن اشاره شده است.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر بانکها با قانون همراهی نکنند و شرایط به این شکل ادامه پیدا کند، ما جلسات توجیهی را با بانکها و وزیر اقتصاد برگزار و مواضع خود را مطرح میکنیم و اگر این سیاست ادامه پیدا کند، جلسهای هم با دیوان محاسبات کشور برگزار خواهیم کرد و مشکل را مطرح میکنیم.
منبع: دانا
انتهای خبر/